Škoda Celje

Škoda Celje – financiranje in 12 mesečna garancija

Škoda Celje lahko najdete v Avtotehniki Celje, kjer bodo poskrbeli, da boste imeli vedno na zalogi široko izbiro rabljenih vozil. Vse Škode v Celju boste tako lahko našli v salonu rabljenih avtomobilov. Eni izmed najbolj prepoznavnih modelov škode v Celju so nedvomno Octavia, Fabia, Rapid in Superb. S pomočjo široke zaloge rabljenih vozil Škoda Celje pa bodo tako poskrbeli, da boste našli tistega, ki vam najbolj ustreza.

Ugodno financiranje za rabljena vozila Škoda v Celje

Preverite ugodne možnosti financiranja za rabljena vozila Škoda v Celju in se prepričajte o posebni ponudbi, ki so jo pripravili za vas. Da pa to še ni vse, so poskrbeli s pomočjo posebne ponudbe, ki vam omogoča, da svoje rabljeno vozilo pustite v podjetju in se odpeljete z svojim novim vozilom.

12 mesečno jamstvo na rabljena vozila Škoda v Celju

12 mesečno jamstvo oz. garancija na vsa rabljena vozila Škoda v Celju v Avtotehniki, bo poskrbela, da boste svoje rabljeno vozilo odpeljali brezskrbno, brez strahu o skritih napakah. V podjetju izvajajo kontrolo vseh rabljenih avtomobilov po 103. točkah kontrole, da se tako prepričajo, da je rabljeno vozilo v dobrem stanju in pripravljeno na  vožnjo. Ker pa so v svoje znanje servisiranja Škod v Celju tako prepričani, vam poleg tega na skoraj vsa rabljena vozila podarijo 12 mesečno jamstvo, v primeru, da bi bile na avtomobilu napake, ki jih predhodno na testiranju ni bilo mogoče odkriti.

Preberite tudi ostale naše članke:

Škoda Celje
54321
(0 votes. Average 0 of 5)