Renault servis

Renault servis

Renault servis je uraden servis vseh avtomobilov znamke Renault. Čeprav je veliko delavnic, kjer niso uradni Renaultovi serviserji, vam svetujemo, da Renaultov servis vselej opravite pri pooblaščencu. Poglejmo si nekaj glavnih točk, ki tehtnico prenesejo na stran uradnih servisov.

Zakaj odpeljati avtomobil na Renaultov servis

Avtomobili niso več sestavljeni tako, kot so bili 10 ali 20 let nazaj. So veliko bolj kompleksni in imajo še več elektronike, kar posledično pomeni večjo količino delov v avtomobilu. Jasno je, da težje, kot je servisiranje, več znanja mora mehanik imeti, da lahko Renaultov servis opravi brezhibno. V Avtotehniki Celje so tako kot uradni Renaultovi serviserji vedno na tekočem z napredkom tehnologije in poskrbijo, da poznajo vsako malenkost na avtomobilu.

Redno servisiranje na Renaultovem servisu pa tako pomeni tudi daljšo življenjsko dobo avtomobila!

Orodje za Renaultov servis

Časi, ko si za Renaultov servis potreboval samo nekaj ključev so mimo. Z napredkom avtomobilistične tehnologije, vzporedno spremljamo tudi napredek orodja. Na uradnem servisu imajo tako vedno na zalogi vsa orodja, ki so potrebna za servisiranje vašega avtomobila.

Renaultova garancija

Poskrbite, da bo vaš avtomobil v primeru okvare imel veljavno garancijo. Za to lahko poskrbite samo z servisiranjem na uradnem servisu, saj le v tem primeru Renault jamči brezplačno popravilo vašega avtomobila. Prav tako vam velja garancija na nadomestne dele, ki so med servisiranjem bili vstavljeni v vaš avtomobil. S tem se poskrbi, da s pomočjo kakovostnih nadomestnih delov vaš avtomobil deluje brezskrbno.

Renault servis cenik

Renault servis cenik – kje ga lahko najdemo? Renault svojega cenika storitev nima javno objavljenega, prav zato ga tudi mi ne moremo objaviti, saj ni prosto dostopen in ne moremo priti do njega. Za renaultov servis pa imamo za vas nekaj nasvetov. Čeprav se na prvi pogled zdi, da so nepooblaščeni servisi Renaultovih avtomobilov cenejši, to drži le na kratek rok.

Preberite tudi članek o Nissanovem servisu!

Renault servis