Registracija vozil Celje vam omogoča registracijo vašega vozila. V nadaljevanju vam bomo predstavili kje vam ponujajo registracijo vozil in kam se je nabolje odpraviti.

registracija vozil Celje
nissan servis

Na naši spletni strani smo o registraciji vozil že pisali. Nekaj splošnih informacij o registraciji vozil si lahko s klikom na to besedo ogledate v našem članku. Mi pa se bomo osredotočili zgolj na registracijo vozil Celje. Za vas smo izbrali najboljšo točko, kjer lahko sklenete različna zavarovanja in opravite vse postoške, si so za registracijo vozila potrebni.

V zadnjem času za največjo spremembo velja uvedba obvezne odjave vozila in vrnitev tablic pri vsaki spremembi lastništva registracije vozila. To pomeni, da v primeru, da svoje rabljeno vozilo prodate, morate tablice vrniti na točko, kjer opravljajo registracijo vozil, novi lastnik, pa bo dobil nove tablice.

Pomemben podatek, ki ga ne smete spregledati je, da mora ob vsaki spremembi lastništva nov lastnik biti vpisan v evidenco registriranih vozil. Ta ima po prepisu natanko 15 dni časa, da se odloči ali bo vozilo registriral oz. mora podati izjavo o lokaciji, kjer se avtomobil nahaja.

registracija vozil

Uporabnik vozila je lahko samo oseba, ki ima veljavno vozniško dovoljenje za takšen tip vozila (motor, avtomobil…). Če lastnik tega podatka nima, mora obvezno imenovati za to vozilo drugo osebo, ki ta izpit ima.

V podjetju Avtotehnika Celje lahko opravite registracijo vozila Celje vsak delovni dan od 8 do 16 ure. V prvem nadstropju lahko opravite vse potrebne korake za registracijo vozila Celje. S pomočjo prijaznega osebja boste izbrali pravi paket zavarovanja glede na veš želje in vozilo. Izberete lahko med osnovnim zavarovanjem, zavarovanjem z “dodatki”, kot je pr. divjad, toča, parkirišče,…. ali pa izberete kasko paket.

V kolikor želite podrobne informacije o registraciji vozil Celje v podjetju Avtotehnika Celje, jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 08 227 01 07 ali maila registracija@avtotehnika-celje.si