Rabljena vozila

RABLJENA VOZILA

Na trgu vozil so še vedno zelo zanimiva prav rabljena vozila, saj predstavljajo velik delež trgovanja z avtomobili. Rabljena vozila v Sloveniji so dobra alternativa za vse tiste, ki se  odločajo za nakup vozila. Če želite vozilo hitro prodati, pa so za vas najboljša izbira prav avto hiše, ki odkupujejo rabljena vozila. V podjetju Avtotehnika Celje vam nudijo preverjena in cenovno ugodna rabljena vozila. Vsi rabljeni avtomobili so pregledana po 105. točkah kontrole v njihovem uradnem servisu.   Prav tako vam nudijo odkup rabljenih vozil. Odkupno vrednost pa lahko pri njih unovčite ob nakupu novega ali rabljenega vozila. V registracijski pisarni registrirate avtomobil ter sklenete zavarovanje in tako avto odpeljete brez dodatnih skrbi z urejanjem nadomestnih tablic.

rabljeni avtomobili 300x205 - Rabljena vozila
rabljena vozila

RABLJENA VOZILA V SLOVENIJI

Veliko ponudbo rabljenih vozil v Sloveniji znamke Renault, Nissan in Dacia in tudi drugih blagovnih znamk na enem mestu si lahko ogledate v salonu rabljenih vozil v Avtotehniki Celje. Nakup rabljenega vozila je zahtevna naloga, če niste poznavalec avtomobilov. Prav tako je veliko preprodajalcev, ki zavajajo s preteklostjo avtomobila ter prikrivajo morebitne napake. V primeru dokazovanja napak pa rešitev nikoli ni hitra. Prav zato je nakup rabljenega vozila v avto hiši s tradicijo pametna odločitev.

rabljen avtomobil megan - Rabljena vozila

RABLJENA VOZILA V AVTOHIŠI AVTOTEHNIKA CELJE

Rabljena vozila iz Avtotehnike Celje imajo preverjeno zgodovino in so pred nadaljnjo prodajo testirana za morebitne napake. Naj ne bo cena rabljenega avtomobila tista, ki vas bo prepričala v nakup, saj so največkrat najcenejše ponudbe dolgoročno najslabša odločitev za kupca. V kolikor svoj avtomobil pustite pri njih, ter se odločite za nakup drugega vozila predlagamo, da se pred nakupom pozanimate o trenutnih akcijah in financiranju. Mnogo strank, ki so izbrale rabljen avtomobil v omenjenem podjetju, je zadovoljnih z njihovim svetovanjem pri nakupu avtomobila. Zaradi velike ponudbe rabljenih vozil v Sloveniji  je obisk  salona Avtotehnike Celje še toliko bolj smiselna odločitev. Prav tako rabljena vozila uvažajo v Slovenijo, ter s strogo politiko preverjanja zgodovine avtomobila in njegove kvalitete, zagotavljajo za vas odličen nakup. Ne smemo zanemariti dejstva, da prav zaradi tega za večino rabljenih vozil nudijo 12 mesčno jamstvo.  Prav tako avtomobili iz tujine največkrat razpolagajo z veliko dodatne opreme in rednim servisiranjem v pooblaščenih servisih. Za izbiro pravega, bodo poskrbeli prodajalni svetovalci s svojim znanjem in izkušnjami o avtomobilih. Obiščite salon Avtotehnike Celje, ter se tudi sami prepričajte o široki ponudbi rabljenih avtomobilov!