Peugot Celje

Peugot Celje – vse kar morate vedeti

Peugot Celje so vozila, ki jih najdemo v Celju in so znamke Peugot. V kolikor iščete rabljeno vozilo vam svetujemo, da se oglasite v Avtotehniki Celje in preverite ponudbo rabljenih vozil Peugot v Celju. Prav tako pa preverite ugodne možnosti financiranja rabljenih vozil in pa Peugotovega servisa v Celju in 12 mesečne garancije na večino rabljenih vozil, ki jo v podjetju ponujajo.

Peugot servis Celje

Peugot servis Celje lahko najdete v salonu podjetju Avtotehnika Celje. S tem boste poskrbeli, da bo vaš avtomobil servisiran na renaultovem pooblaščenem servisu. Prepričani smo, da bodo veseli , če boste svojega Peugoja pripeljali na servis v Celje.

Financiranje rabljenih vozil Peugot Celje

Preverite ugodne možnosti financiranja rabljenih vozil v Avtotehniki Celje in se prepričajte o ugodnem nakupu vozil Peugot v Celju. S pomočjo izkušenega prodajnega svetovalca boste tako izračunali vse potrebne informacije, ki jih za nakup avtomobila potrebujete.

12 mesečna garancija na rabljena vozila Peugot Celje

Posebna ponudba pa velja ob nakupu rabljenega vozila Peugot v Celju. Prav vsi avtomobili so predhodno testirani po 103. točkah kontrole. S tem se v podjetju prepričajo o ohranjenosti in izpravnosti avtomobila. Ker so v svoja testiranje prepričani, pa vam zato nudijo tudi 12 mesečno garancijo na skoraj vsa rabljena vozila Peugot v Celju.

Peugot Celje
54321
(0 votes. Average 0 of 5)