Peugeot Rifter je tako zelo dovršen in prepoznavno stilsko zasnovan. Predstavlja se z vzdržljivostjo, njegova moderna in tehnološko izpopolnjena notranjost, ki se ponaša z izjemno stopnjo udobja in modularnostjo, pa vse potnike v vozilu vabi na še nikoli doživete izkušnje v vožnji. 

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas na tem mestu zbrali še več aktualnih informacij in podatkov o omenjenem jeklenem konjičku. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Peugeot Rifter

Peugeot Rifter ima prepoznaven dizajn. Zaradi elegantne oblike karoserije in gladkih linij pa vozilo prav gotovo ne bo ostalo neopaženo. Njegov zaključni element iz aluminija v sivi barvi, 17-palčna aluminijasta platišča z diamantno obdelavo, nosilni drogovi strešnega prtljažnika, podaljški blatnika in bočni zaščitni elementi črne barve poudarijo edinstveno stilsko zasnovo vozila. Nikakor ne smemo pozabiti na Zenith streho z električno rolo zaveso in nepogrešljivo ambientalno osvetlitvijo na diode. Ta ponuja velik več svetlobe in tudi čisto prava odlagalna mesta znotraj sredinskega strešnega loka. V vozilu se nahaja še odlagalna polica pod stropom prednjega dela vozila.

Eleganten, vzdržljiv in okreten

Poudariti moramo, da je Peugeot Rifter s svojo eleganco, vzdržljivostjo, okretnostjo in zmogljivostjo pravi simbol za večnamenskost. Kratek in visok pokrov motornega prostora in privzdignjeno podvozje dokazujejo, da je mojstrsko povzel nekatere stilske zapovedi športnih terenskih vozil. Njegovi nepogrešljivi optični bloki s svetlobno signaturo t.i. DRL na diode LED in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktno in dinamično obliko čudovite karoserije. Če tudi vi želite spoznati čare bolj agilne in instiktivne vožnje, potem se odločite za nakup Peugeot Rifter. Slednji se ponaša s kompaktnim volanom z integriranimi stikali in glasovnim upravljanjem, instrumentno ploščo v višini oči in velikim 8-palčnim zaslonom na dotik s kapacitivno tehnologijo. Peugeot Rifter vas vabi, da izkusite edinstvena doživetja.

Peugeot Rifter - notranjost

Inovativni motorji in številni sistemi za pomoč pri vmožnji v Peugeotu Rifterju

Vozilo se ponaša z inovativnimi motorji in številnimi sistemi za pomoč pri vožnji (za še bolj svobodne aktivnosti). Avtomobil vam ponuja enostavno in brezskrbno vožnjo, in sicer s sistemi za pomoč. Vključuje razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov in priporočilo o omejitvi hitrosti, prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop, aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu, prostoročni dostop in zagon, sekundarno električno zavoro in še veliko več. Vsebuje inovativne, novo razvite in dovršene motorje, ki združujejo zmogljivost in zmerno porabo. Dizelski motorji BlueHDi in bencinski motorji PureTech nove generacije vam ponujajo več voznega udobja in še nikoli videna doživetja. Peugeot vozilo za prosti čas Rifter je lahko opremljeno z motorjem BlueHDi 100 BVM5 in z motorjem PureTech 110 S&S BVM6, ki sta na voljo tudi v različici z zelo nizko porabo za najvišjo raven učinkovitosti. Zakaj tudi vaše poti ne bi postale nenavadno preproste? Odločite se za nakup omenjenega vozila in se prepričajte o njegovi funkcionalnosti tudi sami!

Peugeot Rifter - motor

Želite izvedeti več o Peugeot Rifterju – obiščite Avtotehniko VIS!

V podjetju Avtotehna VIS se lahko dogovorite za testno vožnjo z Rifterjem, saj boste na ta način najlažje in najhitreje spoznali njegovo pravo delovanje. Prav tako boste spoznali tudi njegovo notranjost, opremo idr. Na tem mestu naj vam predstavimo še samodejni menjalnik EAT8. En sam vrtljivi gumb zagotavlja nadvse prožno vožnjo. Z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom EAT8i, pa je prestavljanje zelo tekoče in poteka povsem avtonomno. To pomeni, da boste vedno vozili v ustrezni prestavi. Z obvolanskima prestavnima ročicama pa lahko ročno spremenite prestavo brez izklopa samodejne funkcije. Ne odlašajte in si čim prej zagotovite testno vožnjo s tem novim vozilom. Predlagamo vam, da kliknete na zgornji odebeljeni napis »Peugeot Rifter« in se prijavite na testno vožnjo. V Avtotehni VIS pa se pozanimajte tudi o pogojih oziroma načinih financiranja. Skupaj z njihovimi svetovalci boste našli najboljšo finančno rešitev za nakup tega jeklenega konjička. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami (glede na vaše želje in stil). 

Peugeot Rifter - notranjost