Peugeot Expert

Peugeot Expert je kombi primeren za vse vrste rabe! Gre za vzdržljivo in obenem uporabno vozilo, ki je na voljo tudi v e-Expert različici. Na voljo je v treh dolžinah, in sicer kot standardna izvedenka s 4,95 metra dolžine, podaljšana izvedenka s 5,30 metra dolžine in inovativna kompaktna izvedenka, ki v dolžino meri le 4,60 metra.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o kombiju Peugeot Expert. Če želite izvedeti več informacij in podatkov o tem vozilu, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka. Prepričani smo, da vas bo kombi naravnost navdušil in se boste z njim želeli odpeljati na testno vožnjo!

Nekateri Peugeot Expert imenujejo “mini bus”?

Ste vedeli, da nekateri Peugeot Expert imenujejo kar »mini bus«? Ja, čisto zares! Premišljeno zasnovano vozilo namreč omogoča številne razporeditve sedežev, saj na ta način vsem potnikom ponuja optimalen prostor. Kompaktna izvedenka ima optimalno izkoriščen prostor in tako lahko pelje do 9 potnikov. Če se morda sprašujete, kakšen je dostop do tretje vrste sedežev, vam sporočamo, da so uredili izredno enostaven dostop. Sedež v drugi vrsti je namreč potrebno preklopiti s premikom ene same ročice in le še sprostiti širok dostop do zadnje sedežne klopi.

Peugeot Expert

Po zaslugi zgolj 1,90 metra višine pa lahko izkoristite prednosti povsem enostavne vožnje po mestu in dostopate do vseh pokritih parkirišč. Obe različici tega kombija sta lahko opremljeni tudi z zastekljenimi krilnimi vrati 50/50 z ogrevanim zadnjim steklom in brisalnikom stekla. Naj pouzamemo, da nakladanje prtljage v prtljažni prostor še nikoli prej ni bilo tako preprosto! Vse zadnji sedeži Peugeot Expert kombija so popolnoma odstranljivi, tako da je možno izbirati med številnimi razporeditvami (ena izmed možnosti je: prednja sedežna klop za dva potnika ali posamični sedeži v prvi vrsti). 

Motor Peugeot Experta

Sedaj pa naj vam na kratko predstavimo še motor, ki je vgrajen v omenjen kombi. Naj poudarimo, da sta obe izvedenki opremljeni z večenergijsko modularno konstrukcijsko osnovo EMP2 (Efficient Modular Platform). Tako lahko povzamemo, da inovativno vozilo združeno ponuja vrhunsko vozno udobje, kakovost in učinkovitost hkrati pa tudi optimalno udobje za vse potnike. Velik potniški prostor »mini busa« Peugeot Expert Combi vam predstavlja izjemno vozno udobje po zaslugi motorjev BlueHDi z močjo od 95 do 180 KM in 400 Nm navora, ki so vgrajeni skupaj s samodejnim menjalnikom EAT6.

Peugeot Expert motor

Motor e-Experta

Nikakor ne smemo izpustiti te pomembne informacije, da so vam na voljo tudi najnižje emisije in najnižja poraba goriva do tega avtomobilskega segmenta ter konkurenčni skupni stroški lastništva zahvaljujoč servisnemu intervalu na 40.000 km ali 2 leti. Pa naj vam predstavimo še motor pri novem Peugeot e-Expertu. Slednji deluje na 100 % električni pogon, opremljen je namreč z električnim motorjem z močjo 100 kW (136 KM), po zaslugi katerega je v mestu vsestransko uporaben, na cestah izven urbanega okolja pa nadvse vzdržljiv in kar je najbolj pomembno – varen. Motor zagotavlja mehko, dinamično in neslišno vožnjo, kot tudi takojšnje pospeške po zaslugi nemudoma razpoložljivih 260 Nm navora.

motor

Vse našteto je torej novi Peugeot Expert kombi, ki vam in vašim potnikom ponuja varno ter udobno potovanje! Poleg tega po zaslugi električnih ali dizelskih motorjev obljublja tudi izjemno vozno udobje ter zmogljivost. Če bi se s tem vozilom želeli odpeljati na testno vožnjo, vam svetujemo, da se prijavite nanjo s klikom na zgornji odebeljeni napis. Poleg tega vam svetujemo, da se o ostalih podatkih o tem jeklenem konjičku pozanimate v Avtotehni VIS. Izkušeni in strokovno podkovani prodajalci vam bodo zagotovo znali svetovati in vas usmerjati. Z njimi se lahko pogovorite tudi o možnostih financiranja, če se boste odločili za nakup tega vozila. Ne čakajte več in še bolje spoznajte ta edinstveni »mini bus«.

Preberite tudi ostale članke:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)