Novo vozilo Opel Corsa

Novo vozilo Opel Corsa je na prihodnost pripravljen nemški mestni avto, ki združuje vsakodnevne vožnje z osupljivimi tehnologijami velikih avtov. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo še bolj natančno predstavili to novo vozilo Opel Corsa. Če ga želite spoznati tudi vi, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Prav gotovo boste izvedeli veliko zanimivih informacij tudi na spletni strani uradnega prodajalca https://www.avtotehna-vis.si/nova-vozila/opel/opel-corsa

Novo vozilo Opel Corsa ima izmjeno drzen videz za očiten izraz

Ta novi avtomobil ima izjemno drzen videz za očiten izraz. V notranjosti vsebuje rdeče poudarke, prav posebne športne sedeže, temno oblogo stropa in športne stopalke iz zlitine. Vsi našteti elementi tako poskrbijo, da GS Line z videzom navduši prav tako kot navduši tudi z vožnjo. Pa naj vam predstavimo platišča. Če vam je velikost pomembna, potem so privlačno oblikovana 40,6 ali 43,2 cm (16 ali 17″) platišča iz lahkih kovin zares odlična izbira. Poudarijo oblikovni izraz vaše Corse: naj bo elegantna in prefinjena ali športna in mišičasta? Izbira je vsekakor vedno vaša. Glede na vaš slog lahko izberete tudi svojo najljubšo barvo zunanjosti. Slednjo pa lahko dopolnite z elegantno streho v črni ali beli barvi. Da bo vaše novo vozilo Opel Corsa še svetlejše, izberite panoramsko streho. Ta je na voljo z doplačilom.

Opel Corsa

Če pa si želite bolj drznega in športnega nastopa, potem bo za vas najbolj primerna različica GS Line z značilnim oblikovanjem prednjega in zadnjega odbijača, kromirano izpušno cevjo in posebnimi platišči! Da boste videli in boste obenem tudi opaženi, pa bodo poskrbeli prvi IntelliLux LED matrični žarometi. Slednji v segmentu zagotavljajo zares odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Tudi vi uživajte v izjemni osvetlitvi v prav vseh situacijah!

Ogrevani sedeži in volan

Za udobje v notranjosti avtomobila med drugim skrbijo ogrevani sedeži in volan! Tristopenjsko ogrevanje sedežev namreč razvaja vas in sovoznika, ogrevanje volana pa hitro poskrbi za tople dlani. To je še posej priročno v zimskem času. Prepričani smo, da vam bo precej težko zapustiti prijetno ogret sedež. Očarali vas bodo tudi masažni usnjeni sedeži. Če boste namreč izbrali usnjeno oblazinjenje sedežev, boste imeli na voljo tudi funkcijo za masažo. Tako boste lahko tudi po daljših, napornih vožnjah sproščeno prispeli na cilj. 

Novo vozilo Opel Corsa - notranjost

Če vsakodnevno prevažate veliko prtljage, potem jo lahko v novo vozilo Opel Corsa shranite v prtljažni prostor. Pospravite jo torej lahko v prtljažnik s prostornino kar 309 litrov. V kolikor pa boste poklopili še zadnje sedeže, si boste na ta način zagotovili še več prostora v prtljažnem delu. Zdaj je prav zares pravi trenutek za še večje načrte!

En pritisk do športne vožnje

Za še bolj športni način in športno vožnjo zadošča že en sam pritisk s prsom in krmiljenje v športnem načinu dobi popolnoma drugačen značaj. Obenem se spremeni tudi odziv stopalk in motor prede še bolj športno. Na voljo s Corso GS line! Tudi pri tem načinu niso pozabili na udobje – šport in udobje hkrati namreč dajejo: avtomatski 8-stopenjski menjalnik z obvolanskima prestavnima ročicama izboljša učinkovitost. Ta nudi še več zabave pri vožnji. Ko sta na tehtnici zmogljiva vožnja in varčna poraba, motorji za novo vozilo Opel Corsa zelo hitro prevzamejo vodstvo. Na voljo je bencinski, dizelski ali povsem električni pogon. Vedite, da novo vozilo Opel Corsa vedno navduši z dinamično in uglajeno vožnjo z malo emisijami ali celo brez njih. 

Avtomatski menjalnik v Opel Corsi

Za še več informacij o tem jeklenem konjičku in njegovem delovanju pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Obenem vam svetujemo, da se prijavite tudi na testno vožnjo s tem vozilo, saj boste tako do potankosti spoznali delovanje in obnašanje avtomobila na cesti. Poleg tega si boste lahko ogledali tudi njegove funkcije, sisteme in elemente, ki se nahajajo v notranjosti. Hitro kliknite zgoraj!

Želimo vam varne poti na cesti!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)