Novo vozilo Opel Combo

Novo vozilo Opel Combo vas bo prav gotovo očaralo s številnimi funkcijami in dodatnimi elementi, ki jih ponuja! Zagotovo pa boste več kot navdušeni tudi nad njegovo vizualno podobo,  saj ga odlikujejo drzna skladnost ter čvrste in mišičaste poteze.

V nadaljevanju današnjega članka smo za vas na enem mestu zbrali najbolj pomembne in aktualne podatke o tem novem jeklenem konjičku. Če ga želite spoznati, vam svetujemo in vas obenem prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Opel Combo je zares idealno vozilo za družine

Novo vozilo Opel Combo je zares idealno vozilo za družine. Saj ima drsna vrata, možnost treh otroških sedežev, veliko prostornost in veliko število praktičnih ter obenem funkcionalnih odlagalnih mest. Obveščamo vas, da lahko izbirate med dvema dolžinama tega vozila. To je dolga ali kratka različica, obe pa sta s petimi ali sedmimi sedeži. Prav gotovo vas bo očarala tudi izredno velika prostornina prtljažnika – od najmanj 597 litrov do 2693 litrov. Ta prostor torej omogoča prevažanje najrazličnejših predmetov in drugih stvari. Novo vozilo Opel Combo vključuje tudi nepogrešljive sisteme za pomoč vozniku in odličen Infotainment. Poleg tega so v njem poskrbeli še za izjemno preglednost, in sicer s projekcijskim zaslonom ter vzvratno kamero, ki ima zorni kot 180°.

opel combo - Novo vozilo Opel Combo

Nove inovativne tehnologije pri Opel Combo

Če še ne veste, vam sporočamo, da novo vozilo Opel Combo dviga letvico na področju tehničnih ambicij v tem segmentu, raven varnosti in udobja pa dosegata popolnoma novo razsežnost. Ta jekleni konjiček namreč vključuje številne funkcije za udobje. Med katere zagotovo sodita ogrevanje sedežev in ogrevanje volana z usnjenim oblazinjenjem. Novost v Oplovi zbirki asistenčnih sistemov pa je »zaščita stranice«. Ta vozniku pomaga pri počasnem zavijanju. Med inovativnimi in tehnološko naprednimi ter z varnostjo povezanimi rešitvami, pa so pri tem jeklenem konjičku tudi: projekcijski zaslon, opozorilo na nevarnost naleta z zaznavanjem pešcev in s samodejnim zaviranjem v sili, naprej usmerjena kamera (Opel eye), samodejni regulator hitrosti, sistem za inteligentno prilagajanje hitrosti in še nepogrešljivo ter izredno priročno opozorilo ob voznikovi utrujenosti.

opel combo interior - Novo vozilo Opel Combo

Ocena glede na slog vaše vožnje

Slednji glede na slog vožnje oceni stopnjo utrujenosti in vozniku predlaga, da si na naslednjem počivališču odpočije oziroma privošči zasluženi odmor. To pa je res priročno, kajne? Že omenjeni projekcijski zaslon lahko zmanjša motnje s projekcijo najbolj pomembnih podatkov o vožnji neposredno v voznikovem zornem kotu. Tako lahko s pogledom konstantno spremlja dogajanje v prometu. Potem pa je tukaj še opozorilo na nevarnost naleta, ki pripomore k preprečitvi nezgode. Sistem namreč poskrbi ne le za zvočno in vizualno opozorilo. Ampak v primeru hitrega zmanjšanja razdalje do ovire brez voznikovega ukrepanja zavira samodejno. 

Tako, pa smo prišli do konca tokratnega članka. Prepričani smo, da vas je omenjeno vozilo navdušilo z vsemi svojimi elementi, ki jih ponuja. Če bi se z njim želeli odpeljati na testno vožnjo, vam predlagamo, da se nanjo prijavite.

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)