Novo vozilo Opel Astra

Novo vozilo Opel Astra so zasnovali, razvili in izdelali v Nemčiji. Za vsakodnevno osupljivo vožnjo, eleganten videz, nizke obratovalne stroške in inovativne tehnologije vam z novo Opel Astro nikdar ni treba sklepati kompromisov! Dinamična paleta turbo bencinskih motorjev z nizkim trenjem in izjemno učinkovitih dizelskih motorjev v kombinaciji z uglajenimi in izpopolnjenimi menjalniki zagotavlja precej presenetljivo odziven značaj vožnje. Tudi vas lahko novo vozilo Opel Astra zapelje na nepozabno vožnjo, zato si zagotovite svoj datum za tesno vožnjo. V Avtotehni Vis vam bodo z veseljem »posodili« avtomobil, vi pa ga boste lahko preizkusili do popolnosti. 

Novo vozilo Opel Astra ni možno zamenjati z nobenim avtomobilom.

Poudariti moramo, da novo vozilo Opel Astra ni možno zamenjati z nobenim avtomobilom. Vsaka linija in krivulja namreč jasno kažeta, da je to prava prihodnost vožnje. Čisto spredaj je drzno zaobljeni značilni vizir oziroma Vizor®. Slednjega dopolnjujejo čiste, napete površine, ki novi Astri zagotavljajo izrazito športno samozavestno držo. Vsak edinstven vidik in neponovljiva značilnost poskrbita, da lahko tudi vi s svojim jeklenim konjičkom izstopate v množici vozil!

Opel Astra

Novo vozilo Opel Astra odlikuje tudi izjemna notranjost. Tudi vi spoznajte ta nov svet notranje opreme in inovacij naslednje generacije. V notranjosti Astre boste odkrili izpopolnjeno digitalno očiščeno Oplovo armaturno ploščo Pure Panel, ki poenostavi informacije za voznika kot še nikoli prej. Do popolnosti pa se boste lahko sprostili v ergonomskih aktivnih prednjih sedežih, oblazinjenih z razkošno alkantaro ali usnjem nappa s funkcijo prezračevanja in masaže. Tudi vi se obdajte se s prostorom, tehnologijo in čistim, urejenim udobjem z najsodobnejšo povezljivostjo. 

Izstopanje še nikoli ni bilo tako preprosto

Sedaj imate tudi vi priložnost, da prenehate slediti običajnosti, saj izstopanje še nikoli ni bilo tako preprosto. Z drznimi vizualnimi dopolnitvami (kot je elegantno poudarjena bela ali črna streha), bo novo vozilo Opel Astra poskrbelo za dvig osebnega sloga na še višjo raven. Tudi vi nadgradite svojo individualnost z dodatno vizualno dinamiko posebnih platišč iz lahkih kovin za to novo vozilo. Ta platišča so na voljo v športni paleti drznih in čistih slogovnih možnosti, zato Astra navdušuje tako z videzom kot tudi z vožnjo. 

Novo vozilo Opel Astra vas bo navdušilo iz vsakega zornega kota. Najčistejša oblika se namreč odraža v natančnih linijah in izvedbi, zato je vse do najmanjših podrobnosti učinkovito in popolnoma uravnoteženo. Ostro natančni nemški proporci sledijo načelu kompasa, kjer so celo energetsko varčne zadnje luči LED popolnoma usklajene z vizualno osjo. 

Novo vozilo opel astra

V avtomobilu je zelo dobro poskrbljeno tudi za varnost in pomoč vozniku. Novo vozilo Opel Astra je opremljeno z najnovejšimi IntelliLux® LED matrični žarometi. Sistem je nov in izboljšan ter predstavlja velik korak naprej v tehnologiji žarometov. Radikalno izboljša vidljivost s povečanjem števila na kar 168 individualno prilagodljivih segmentov LED, ki zagotavljajo stalne dolge luči brez bleščanja in se samodejno prilagajajo. To je zelo priročno, saj ne zaslepijo nasproti vozečih voznikov. Na tem mestu vam predstavljamo še Intelli-Drive 2.0. To je Oplova najbolj napredna in intuitivna asistenčna tehnologija. Ta v sodelovanju s posameznimi elementi poskrbi, da nova Astra zagotavlja najvarnejšo in najbolj sproščujočo vozniško izkušnjo, kar jih je bilo do sedaj na voljo pri tej znamki.  Sistem združuje več funkcij, vključno s prilagoditvijo hitrosti v ovinkih (CSA), ki izračuna in prilagodi pospeševanje Astre med hitrimi zavoji za največje udobje in nadzor. Vključeno pa je tudi napredno inteligentno prilagajanje hitrosti (ti. A-ISA), ki spremlja prometne znake in omogoča ustrezno upočasnitev ali pospešitev. Poleg tega se odlično prilagaja vremenskim razmeram. Del sistema Intelli-Drive 2.0 je tudi polavtomatsko menjavanje voznega pasu (SALC), ki zazna, kdaj voznik menja vozni pas. 

Preizkusite to vozilo tudi vi in se še danes prijavite na tesno vožnjo! Prepričani smo, da boste nad njegovim delovanjem, funkcijami in elementi naravnost navdušeni.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)