Novo vozilo Citroen Berlingo

Novo vozilo Citroen Berlingo je udobno, prostorno, praktično, modularno, prostorno in ponuja veliko možnosti za individualizacijo podobe. Novo vozilo Citroen Berlingo vsekakor ohranja vse adute prejšnjih generacij in obenem ponuja še več modernih funkcij. Ta jekleni konjiček prinaša inovativen in drzen odgovor z vidika dizajna, modularnosti in praktičnosti. Če si želite o tem vozilu izvedeti še več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. V nadaljevanju članka smo namreč za vas na enem mestu zbrali najbolj pomembne in zanimive informacije o omenjenem vozilu. 

Številne možnosti za individualizacijo pri Berlingu

Kot smo že omenili, ponuja avtomobil številne možnosti za individualizacijo, nad čemer so navdušeni mnogi.  Individualizirana podoba je na voljo kar preko 24 možnosti barvnih kombinacij. Novo vozilo Citroen Berlingo zatorej ponuja pestro paleto karoserije, med njimi so tudi naslednje barve: peščena Sable, siva Artense, siva Platinium, črna Onyx, modra Nuit, črna Perla Nera, črna Onyx, bela Banquise in še povsem nova barva rjava Cuprite. Naj še omenimo, da je individualizirano podobo možno poudariti z barvnim paketom opreme in barvnimi dodatki (v beli ali oranžni barvi okoli prednjih meglenk in tudi na bočnih letvica). Ta jekleni konjiček se ponaša še z dizajnersko armaturno ploščo, ki ima izredno izčiščene linije. Prepričani smo, da vas bodo navdušila odlagalna mesta na armaturni plošči, ki so priročna!

Novo vozilo Citroen Berlingo

Kombinacija notranjosti XTR je na voljo v tkanini Wild Green. Ta ima v predelu sedežnih naslonjal trak, ki je oranžne barve. Poudariti moramo, da je Citroen razvil celovit program, ki je namenjen zagotavljanju splošnega udobja brez primere vseh potnikov v vozilu. Gre za program Advanced comfort®, ki ponuja inovativne, tehnološke ter inteligentne rešitve v službi dobrega počutja. Obenem še omogoča več kot odlično kakovost vožnje, tako da se čisto vsako potovanje z njim prelevi v trenutke skupnih užitkov s potniki po zaslugi sedežev, vzmetenja in zvočne izolacije na visoki ravni.

Osvetljen potniški prostor

Vsekakor ne smemo mimo podatka, da se Novo vozilo Citroen Berlingo ponaša z dobro osvetljenim potniškim prostorom, kar pa mu omogočajo velika stekla. Še več svetlobe seveda lahko zagotovi panoramska steklena streha, ki jo je možno zastreti z električnim senčnikom. Jekleni konjiček pa ima še preostale adute, med katerimi so: izčiščeni prostor za večjo prostornino, izjemna modularnost s tremi zadnjimi in preklopnimi individualnimi sedeži, številna odlagalna mesta in večnamenska streha Modutop® najnovejše generacije, nov izbor barv in materialov za različne kombinacije notranjosti in drugo. Gre za avtomobil, ki je primeren predvsem za prosti čas. Njegov karakter je precej drzen, vendar obenem tudi odločen. Njegova karoserija je dinamično oblikovana, ima pa še elegantne Airbumps ter barvne detajle. 

Citroen Berlingo

Citroen Berlingo delovanje oziroma motor

Sedaj pa naj vam še na kratko predstavimo delovanje oziroma motor tega vozila. Ta se lahko pohvali predvsem z dinamično lego na cesti in resničnimi užitki v vožnji, ki jih lahko zagotavlja zahvaljujoč združitvi lahke in učinkovite nove konstrukcijske zasnove ter učinkovitih motorjev zadnje generacije z vidika porabe goriva in tudi emisij CO2. Če še ne veste, vam sporočamo, da je novo vozilo Citroen Berlingo lahko opremljeno z bencinskim ali dizelskim pogonskim sklopom. Poleg tega motorji ponujajo prvovrstne zmogljivosti, hkrati pa so okolju prijazni. Kot zanimivost lahko dodamo, da Citroen uvaja tudi 8-stopenjski samodejni menjalnik EAT8 za še boljše udobje v vožnji. Na voljo je pester izbor  bencinskih motorjev PureTech: 1,2L PureTech S&S 110 ali 130 in izbor dizelskih motorjev BlueHDi: 1,5L BlueHDi S&S 100 ali 130 BVM6 ali EAT8.

motor - Novo vozilo Citroen Berlingo

Nazadnje vas želimo spodbuditi k temu, da se odločite za testno vožnjo z omenjenim jeklenim konjičkom. Tako boste še bolje spoznali, kako deluje novo vozilo Citroen Berlingo in začutili njegovo delovanje. Modern in igriv model je sedaj na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)