Novi Citroen C3

Novi Citroen C3 je edinstvena limuzina z navdihujočim videzom. S svojimi 97. kombinacijami za individualizacijo podobe zunanjosti ni podoben nobenemu drugemu vozilu. Tudi glede udobja vas bo novi Citroen C3 popolnoma očaral. Vozilo je namreč pridobilo nove sedeže Advanced Comfort, s katerimi se v svoji kategoriji uvršča na prvo mesto. Moderno in povezljivo vozilo je opremljeno še z 12 sistemi za pomoč pri vožnji, ki vsakodnevno poenostavijo bivanje v vozilu. Nakup vozila lahko opravite tukaj: https://www.avtotehna-vis.si/nova-vozila/citroen/citroen-c3

Novi Citroen C3 odlikuje edinstveni dizajn

Novi Citroen C3 odlikuje edinstveni dizajn. Ustvarjalci pa so celo prepričani, da bo Citroen C3 zaradi izrazne stilske zasnove in edinstvene morfologije spreobrnil uveljavljene zapovedi svojega stereotipnega avtomobilskega segmenta. Drznim stilskim potezam prenovljenega prednjega dela, ki premierno predstavlja nov podpis znamke po navdihu konceptnega vozila CXPERIENCE, so namreč dodali nove žaromete na diode LED, nova 16- in 17-palčna lita platišča in nove zaščitne obloge Airbump®. Slednje pa mu dajejo še bolj robusten videz.

c3 - Novi Citroen C3

To vozilo dejansko naznanja nov korak na področju stilskega oblikovanja vozil iz prodajnega programa Citroen. Bolj izrazen in bolj dinamičen prednji del svoj navdih črpa iz konceptnega vozila Cxperience. Kot smo že omenili, lahko sestavite popolnoma individualno podobo vašega novega avtomobila. Sestaviti je mogoče do 97 barvnih kombinacij zunanjosti! Pri tem je na voljo kar 7 barv karoserije. Do sedaj razpoložljivim barvam karoserije (črna Perla Nera, siva Acier, siva Platinium, peščena Sable in bela Banquise) sta se namreč pridružili dve novi svetli barvi, rdeča Elixir in modra Spring. Poleg serijske kombinacije notranjosti z izčiščenim videzom sta za doplačilo za novi Citroen C3 na voljo še dve novi kombinaciji notranjosti, ki zajemata posebno oblazinjenje sedežev in barvite dodatke. To sta:

  • Kombinacija notranjosti Emeraude: veliko bolj dinamična kombinacija notranjosti se poigrava s kontrasti temnih barv in barvnimi detajli Emeraude. 
  • Kombinacija notranjosti Techwood: gre za kombinacijo visoko cenovnega videza z razkošnimi in na dotik mehkimi materiali, ki so izdelani po čisto posebnem postopku.

Citroen C3 Advanced Comfort

Ste vedeli, da je novi Citroen C3 podedoval dizajn sedežev Advanced Comfort: to je 100-odstotno Citroënova inovacija. Razkošni sedeži pa nudijo več udobja – bodisi vizualnega kot tudi telesnega.  K udobju prispevajo oblazinjenost z grafičnim učinkom, čvrstejša opora in podpora v ledvenem delu. Omenjeno vozilo tudi vam lahko vsakodnevno zagotavlja enostavno bivanje. Sredinsko odlagalno mesto sprosti maksimalno razpoložljiv prostor v prednjem delu vozila. Poleg njega pa je na voljo tudi velik predal za drobnarije (6,25 l). V prednjih vratih  tega jeklenega konjička se nahajajo še precej prostorna odlagalna mesta. Poudariti moramo, da se vam zagotovo ne bo treba odreči nobeni prtljagi, saj C3 ponuja velikodušen prtljažnik s 300 litri prostornine. 

advanced comfort - Novi Citroen C3

Nove tehnologije

V novi ponudbi je za novi Citroen C3 prvič na voljo bolj enostavna in pregledna ponudba povezljivih storitev. Ta vključuje: Connect Assist (varnost in pomoč), Connect Nav (navigacija)in Connect Play (informacije). Ponudba je nastala v sklopu programa Citroën Advanced Comfort® z namenom, da bi zagotovila bolj enostaven in intuitiven dostop do povezljivih storitev, ter hkrati s tem omogočila optimalno varnost, enostavno navigacijo in izboljšane izkušnje pri vzpostavljeni povezavi. Z omenjenimi sistemi jim je vse našteto tudi uspelo!

teh - Novi Citroen C3

Nazadnje naj še omenimo, da je vozilo opremljeno z zmogljivimi in učinkovitimi motorji zadnje generacije. Slednji imajo pridobljeno homologacijo po emisijskem standardu Euro 6: trivaljni bencinski motor PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) in 110 (PureTech 110 S&S BVM6) ali dizelski motor BlueHDi 100 (BlueHDi 100 S&S BVM5). Za še nekoliko bolj prožno vožnjo in večjo brezskrbnost za volanom, pa je za C3 na voljo tudi samodejni 6-stopenjski menjalnik EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

Če se želite z omenjenim vozilom odpeljati na testno vožnjo, vam svetujemo, da se čim prej prijavite in rezervirate svoj termin v Avtotehni Vis. 

 

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)