Nova vozila, ki so na zalogi in jih lahko odpeljete že jutri

Nova vozila, ki so na zalogi in jih lahko odpeljete že jutri lahko poiščete v Avtotehniki Celje. Raziščite njihovo ponudbo vozil na zalogi! To lahko storite preko njihove spletne strani, kjer vas v kategoriji »nova vozila« čakajo nova vozila, ki so na zalogi in jih lahko odpeljete že jutri. Ne odlašajte in si zagotovite varen ter ugoden nakup vozila v Avtotehniki Celje

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekatera nova vozila, ki so na zalogi in jih lahko odpeljete že jutri. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Avtotehnika Celje

Nova vozila trenutno na zalogi

Nova vozila, ki so na zalogi in jih lahko odpeljete že jutri so razvrščena glede na določeno avtomobilsko znamko. V Avtotehniki Celje so namreč pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila znamke Renault, Dacia in Nissan. V kategoriji tistih vozil, ki so trenutno na zalogi, so naslednji modeli avtomobilo:  Renault Clio V Limited TCe 90, Renault Kadjar equilibre TCe 140 in Renault Kadjar techno TCe 140. Avtomobili se med seboj razlikujejo po barvi, notranji in zunanji opremi idr. Posledično so razlike opazne tudi v ceni. 

 

Renault Clio V Limited TCe 90

Najprej naj vam predstavimo avtomobil Renault Clio V Limited TCe 90, za katerega boste v Avtotehniki Celje odšteli 15.720 evrov. Vozilo vključuje bogato standardno opremo, kamor so vključeni naslednji elementi: platišča iz lahke litine 41 cm (16″) Limited, zunanja ogledala v sijaj črni barvi, LED dnevne luči, platišča iz lahke litine 41 cm (16″), vratne kljuke v barvi karoserije, tonirana stekla, sredinska konzola brez naslona za roke, volanski obroč in ročica menjalnika v usnju, LED svetlobni podpis C-shape, paket LOOK – Krom, oblazinjenje v črno/sivi kombinaciji Evolution, bočni smerniki na zunanjih ogledalih, LED zadnji žarometi C-shape, opozorilnik nepripetih varnostnih pasov spredaj in zadaj, sistem za samodejni klic v sili, varnostna pasova spredaj nastavljiva po višini, sistem proti blokiranju koles – ABS, 3. zavorna luč, sistem za pomoč pri zaviranju v sili, ECO plin za klimatsko napravo, stranski varnostni blazini, voznikov sedež je nastavljiv po višini, čelna varnostna blazina za voznika in sovoznika in še številne druge elemente ter fukncije, ki jih voznik potrebuje za varno in obenem udobno vožnjo. V dodatno opremo pa je vključen paket STANDARDNA VARNOST in rezervno kolo. Če želite opraviti nakup tega jeklenega konjička, vam svetujemo, da se za še več informacij obrnete na prodajalce v Avtotehniki Celje. 

Renault Clio V Limited TCe 90

Renault Kadjar techno TCe 140

Na drugem mestu vam predstavljamo Renault Kadjar techno TCe 140, za katerega pa boste odšteli 29.370 evrov. Standardna oprema tega vozila vključuje: zatemnjena stranska in zadnje steklo, zunanji ogledali z LED smerniki, kromirana strešna nosilca (vzdolžna), črne bočne zaščite s kromiranim dodatkom, LED dnevne luči C-shape, ambientalno osvetlitev, vzvratna ogledala v svetlečo črni barvi, stranski ogledali z osvetlitvijo, zunanja ogledala v drugi barvi, oblazinjenje v temni barvi z okrasnimi prešivi, sistem proti blokiranju koles – ABS, tritočkovni varnostni pas zadaj na sredini, samodejno zaklepanje vozila med vožnjo, sistem samodejnega zaviranja v sili (AEBS), sistem za pomoč pri zaviranju v sili, stranski varnostni blazini spredaj + stranski varnostni zavesi čez celotno dolžino, prilagodljivi varnostni blazini spredaj za voznika in sovoznika, možnost izklopa prednje sovoznikove varnostne blazine, opozorilnik nepripetih varnostnih pasov (za vse sedeže), pomoč pri speljevanju v klanec HSA, prednji varnostni pasovi nastavljivi po višini, ogrevano zadnje steklo, senčnika za voznika ter sovoznika z ogledalom – osvetljena, naslon zadnje klopi poklopljiv 60/40 s sistemom “EASY-BREAK”, vzvratna kamera, regulator in omejevalnik hitrosti, indikator prestavnega razmerja (samo za ročni menjalnik), sistem za nadzor mrtvega kota, ECO način vožnje, bočna senzorska zaščita, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah in še veliko drugih funkcij ter elementov. V dodatno opremo pa so dodali zasilno rezervno kolo. 

Renault Kadjar techno TCe 140

Če si želite ogledati še druga nova vozila, ki so na zalogi in jih lahko odpeljete že jutri, pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)