Nova petvratna Astra Hibrid

Nova petvratna Astra Hibrid je izredno kompakten avtomobil z inovativno priključno hibridno tehnologijo.  Njen dovršen pogon združuje najbolj visoko učinkovitost in vrhunsko zmogljivost. Vodilni sistemi za pomoč vozniku v svojem razredu so naslednji: prilagodljivi IntelliLux Pixel LED® matrični žarometi, projekcijski zaslon Intelli-HUD in delno avtonomni sistem Intelli-Drive1. Vsi našteti omogočajo varnost v vsakem trenutku. 

Nova petvratna Astra Hibrid vključuje edinstvene ergonomsko oblikovane, aktivne sedeže s certifikatom AGR (Kampanja za zdrav hrbet). Slednji zagotavljajo visoko raven udobja tudi na dolgih vožnjah. Obenem najnovejša generacija popolnoma digitalne armaturne plošče Opel Pure Panel ponuja najsodobnejšo tehnologijo za informacije in razvedrilo ter brezhibno povezljivost z vašim pametnim telefonom.

Nova vozila Opel

Ta nova petvratna Astra Hibrid predstavlja prvi Oplov kompaktni priključni hibrid, ki je v celoti zasnovan, razvit in izdelan v Nemčiji. Njegove zunanje dimenzije so: kupna dolžina 4374 mm, višina 1441–1470 mm, širina 2062 mm. Prostornina prtljažnika pa znaša 422-1339 litrov. Vozilo je težko 2150 kg. Z omenjenim jeklenim konjičkom vas dan za dnem čaka izjemna vožnja s slogom, ki ne skriva mišic. Prav tako vključuje vodilno tehnologijo v svojem razredu. Tudi vi odkrijte novo generacijo popolnoma digitalne armaturne plošče Pure Panel s širokimi zasloni in intuitivnim upravljanjem. Opel Astra kot priključni hibrid je drugačna od vseh svojih predhodnikov in vodi v novo, preprosto električno dobo z izjemno nizkimi emisijami.

Nov standard učinkovitosti v kompaktnem razredu

Nova petvratna Astra Hibrid kot priključni hibrid postavlja nov standard učinkovitosti v kompaktnem razredu. Motor z nizkim trenjem sodeluje z zmogljivim elektromotorjem za čistejšo, še bolj uglajeno in varčno vozno dinamiko v vseh razmerah. S to petvratno Astro se lahko odpravite kamorkoli z neomejenim dostopom do območij brez emisij, obenem pa izkoristi prednosti bistveno nižjega davka na vozila. 

Swiper image

Kako poteka polnjenje tega hibrida

Verjetno ste se vprašali, kako poteka polnjenje tega hibrida. Odgovor je: preprosto! Oplova izredno napredna tehnologija hitrega polnjenja namreč omogoča polnjenje Astre kot priključni hibrid prek domačega priključka ali na javno dostopnih polnilnih mestih, ko ste na daljših potovanjih. Oplove vsestranske rešitve in tehnologije za polnjenje pa poskrbijo, da je polnjenje preprosto in je vse pripravljeno že na naslednjo zanimivo vozno pustolovščino. Če se boste odločili za nakup nova petvratna Astra Hibrid, boste skupaj s svojim avtomobilom prejeli osnovni kabel za polnjenje. To pomeni, da boste vedno varni in boste lahko kadarkoli za polnjenje uporabili standardno gospodinjsko vtičnico. Za vsakodnevno polnjenje boste morda želeli uporabiti hitrejše polnjenje ali boste polnili vozilo drugje in ne doma. Zelo hitro boste ugotovili, kateri kabel je najprimernejši za vaše potrebe, prav tako boste odkrili, katera zasebna polnilna postaje je najboljša izbira za vas.

Swiper image

Zasebna polnilna postaja

Mi vam svetujemo, da namestite svojo zasebno polnilno postajo za električni avtomobil kar pri vas doma. Takšne polnilne postaje namreč odlično dopolnjujejo vozilo in ga napolnijo hitreje od standardne gospodinjske vtičnice. Zasebne polnilne postaje so zelo preproste za uporabo, saj so že pripravljene za samodejni način uporabe.  Pri Oplu vam ponujajo različne vrste zasebnih polnilnih postaj in pametnih polnilnih postaj. Svetovalci pa vam lahko vedno pomagajo pri izbiri takšnega načina polnjenja, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Swiper image

 Elektrika se zares splača!

Povzamemo lahko, da se elektrika zares splača! Če pa se želite z Astro kot priključni hibrid čim prej odpraviti na pot, je na voljo ugodnost eko sklad kredita. To je še ena prednost prehoda na Oplovo električno vozilo. Ne odlašajte in se tudi vi odločite za tovrsten prehod! Svetujemo vam, da se z omenjeno novo petvratno Astra Hibrid odpravite tudi na testno vožnjo, saj boste na ta način še bolje spoznali njeno delovanje. Rezervirajte si svoj termin, o načinih financiranja pa se posvetujte s svetovalci iz podjetja Avtotehna VIS. Želimo vam uspešen nakup in varne poti na cesti! Za še več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

Preberi tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)