nissan servis

Nissan servis

Nissan servis je uradni servis, kjer lahko svoje vozilo pripeljete v dobre roke. Tako kot vsako vozilo, morajo tudi Nissanova vozila opraviti nissanove servise na določeno časovno obdobje, ki se razlikuje glede na tip avtomobila. Največja razlika tako prihaja glede na tip motorja. Splošno je znano, da imajo vozla z dizelskim pogonom hitrejšo “potrebo” po malem servisu.

Zakaj vozilo odpeljati na uradni Nissanov servis

Vozilo je pametno voziti na uradni Nissanov servis iz večih razlogih. Eden tistih, zaradi katerih se večino ljudi odloča za uraden nissanov servis je nedvomno veljava garancije, ki velja zgolj ob potrjeni servisni knjižici.

Vendar to ni edini razlog, zakaj je vozilo smiselno servisirati na Nissanovem uradnem servisu! Tudi po tem, ko je vaš avtomobil iz garancijskega roka je potrebno vozilo servisirati na uradnem servisu. Poglejmo najpomembnejše točke, ki nam jih nudijo na uradnem Nissanovem servisu:

  • Izkušeni mehaniki, ki vsakodnevno servisirajo Nissanova vozila Nissan vedno skrbi, da so mehaniki redno na izobraževanju in se učijo o novi tehnologiji. Vsak model ima svoje značilnosti in ob napredku elektronike v avtomobilih so potrebe po strokovnem servisiranju strmo narastle. Tako lahko kvaliteten servis opravi le mehanik, ki vaš avtomobil dobro pozna.
  • Specifično orodje Ob napredku tehnologije napreduje tudi orodje, ki je strogo namensko za določene dele avtomobila. Časi, ko si za kvaliteten servis potreboval “10 ključev” so mimo. Na Nissanovem servisu imajo vedno na razpolago najnovejša orodja, ter s tem poskrbijo, da je servis na avtomobilu kvalitetno opravljen.
  • Rezervni deli Če želimo zanesljiv in delujoč avtomobil je potrebno poskrbeti, da so nadomestni deli kvalitetni in primerni za vaš tip avtomobila. Na Nissanovem uradnem servisu tako skrbijo, da imajo veš čas na zalogi vse rezervne dele, ki so potrebni za servisiranje vašega vozila

Preberite tudi nasvete o renault servisu, ter preverite, kje je najugodnejše servisiranje vozil ali pa obiščete naš blog, kjer so vam na voljo vse informacije o avtomobilih.

nissan servis - nissan servis