Nissan qashqai

Nissan qashqai je sodoben avtomobil, z ne tako klasičnim izgledom. Marsikomu ni všeč, vendar tistim, ki pa je, pa lahko rečemo, da so zaljubljeni vanj. Z obliko, ki jo največ ljudi ni vajenih je eden izmed tistih avtomobilov, ki je pomagal prebiti mejo sodobnih avtomobilov in tako poskrbel, da ga bo na cesti opazil prav vsak voznik! Nissan je tako še enkrat poskrbel za avtomobil, ki je nekaj posebnega in pritegnil točno določeno ciljno skupino!

Nissan qashqai cenik

Cena nissana qashqai je tako kot pri večini avtomobilov odvisna predvsem od opreme. Glede na zadnje podatke vsekakor glede na ceno nissan qashqai spada v srednji razred avtomobilov. S svojo dodatno opremo, ki si jo lahko izberete sami, pa bo poskrbel, da bo ugodil prav vsaki vaši želji.

Nissan qashqai test

Qashqai po testiranjih po svetu in doma dosega odlične rezultate. Glede na informacije, ki jih lahko dobimo od ostalih spletnih portalov tako zasledimo, da ga odlikujejo odlične vozne lastnosti, majhna poraba in udobno sedenje. Notranjost avtomobila je lepo oblikovana, kar je samo še dodaten plus, ki vam ga lahko ponudi nissa.

Zaključek in povzete Nissana Qashqai

Nissan Qashqai je nedvomno avtomobil, ki je vreden svojega denarja. Glede na testiranja, ki so bila izvedena tako lahko sklepamo, da je odličen avtomobil za vsakodnevno vožnjo. Na voljo vam je v bencinski in dizelski izvedbi. Predlagamo, da se prijavite na testno vožnjo in se sami prepričate o avtomobilu, ter si zagotovite ugodno financiranje za vaše novo vozilo!

Prav tako pa ne pozabite preveriti ponudbe rabljenih vozil. Velikokrat se namreč zgodi, da lahko najdete odličen avtomobil za svoje potrebe!

NISSAN QASHQAI