Nadomestno vozilo v Ljubljani

Nadomestno vozilo v Ljubljani predstavlja enostavno rešitev v primeru, da ste ostali brez vašega lastnega avtomobila. Če torej potrebujte avtomobil za nekaj časa ali pa potrebujete nadomestno vozilo v Ljubljani v času popravila jeklenega konjička v okvari, lahko najamete vozilo iz ponudbe podjetja Avtotehna VIS. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Nadomestno vozilo v Ljubljani

Cena najema nadomestnega vozila

Cenik najema vozila najdete na spletni strani omenjenega podjetja. Doplačilo za vsak dodaten kilometer nad 100 km pa znaša 0,20 evrov. Če tudi vi želite najeti nadomestno vozilo v Ljubljani, vam sporočamo, da boste za osebno vozilo s klimatsko napravo odšteli 35 evrov (na dan). Najamete pa lahko tudi kombi s klimatsko napravo in na dan boste odšteli 75 evrov. Vsi zneski, ki smo jih navedli, vključujejo DDV. Vedite, da je nadomestno vozilo v Ljubljani za nekatere posameznike »nekaj najboljšega«. Nekateri si namreč ne morejo privoščiti, da bi ostali brez lastnega prevoznega sredstva. Ker pa je občasno potrebno na avtomobilu tudi kaj popraviti ali zamenjati, pa se temu ni mogoče izogniti. V takšnih primerih predstavlja rešitev nadomestno vozilo v Ljubljani. Če ste se tudi vi znašli v podobni situaciji in ste brez vozila, vam svetujemo, da čim prej pokličete v Avtotehno VIS in se dogovorite za nadomestno vozilo v Ljubljani.

Cena najema nadomestnega vozila

Kvaliteten servis vašega vozila

Sporočamo vam še, da lahko v Avtotehni VIS strokovnjaki poskrbijo za vzdrževanje in servis vašega jeklenega konjička. Ponujajo vam številne storitve na enem mestu. Med drugim vam omogočajo najem strešnega kovčka, menjavo pnevmatik in čiščenje ter polnjenje klime. Tovrstna storitev je v času poletja še posebej priljubljena, saj si ljudje skorajda ne predstavljamo več potovanja brez klime v avtomobilu. Če tudi vi že nekaj časa odlašate s polnjenjem, pa vam svetujemo, da se čim prej odpravite v Avtotehno VIS. Svetujemo vam, da to storite še pred vašimi glavnimi počitnicami.

Kvaliteten servis vozila

Najem strešnega kovčka 

Kot smo že omenili, pa vam ponujajo tudi najem strešnega kovčka. Tudi vi si izposodite strešni kovček in brez odrekanja na dopust odpeljite vse tisto, kar boste potrebovali. Vaša pot je lahko udobna in varna tudi v primeru, da imate preveč prtljage! V omenjenem podjetju zelo dobro razumejo, da zaradi uporabe dvakrat na leto ne želite kupovati in shranjevati strešnega kovčka. Ravno zaradi tega vam ponujajo najem strešnega kovčka. Gre torej za to, da si lahko kovček v Avtotehni VIS kadarkoli izposodite. Na voljo so strešni kovčki različnih dimenzij (odvisno od vaših potreb). Ste vedeli, da lahko termin za izposojo rezervirate hitro in enostavno kar preko spletnega obrazca? Spletni obrazec se namreč nahaja na spletni strani omenjenega podjetja. Lahko pa jih tudi pokličete ali pa jim pišete na elektronski naslov ter si tako zagotovite najem kovčka.

Najem strešnega kovčka

Se tudi vi že dalj časa odločate za nakup strešnega kovčka, pa slednjega še sploh nikoli niste imeli ali preizkusili? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujemo, da se najprej odločite za najem strešnega kovčka (šele kasneje pa tudi za nakup). Tako boste lahko brez odrekanja na dopust oziroma počitnice odpeljite tisto, za kar sicer nikoli ni prostora. Cena za najem omenjenega kovčka znaša 5 evrov, vikend najem (3 dni-od petka do ponedeljka) znaša 15 evrov, tedenski najem (10 dni) pa 45 evrov. Pri njih si lahko omenjeni priročni izdelek izposodite tudi za 17 dni, cena pa v tem primeru znaša 70 evrov. 

Ob koncu današnjega članka vas pozivamo, da poskrbite za nadomestno vozilo in (po potrebi) za najem strešnega kovčka. Za še več informacij o tej tematiki pa kliknite na zgornji odebeljeni napis – nadomestno vozilo v Ljubljani. Na spletni strani podjetja Avtotehna VIS vas namreč čaka še več informacij in podatkov o tej tematiki. 

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)