Menjava pnevmatik Celje je točka, kjer lahko zamenjate svoje letne gume. Vsako leto je največje povpraševanje v času zakonskega roka za zimsko opremo. 15. novembra vsako leto moramo v Sloveniji po zakonu svoje vozilo opremiti s primerno zimsko opremo, ki med drugim zajema tudi menjavo gum. Na našem blogu smo že pisali o menjavi gum Celje. Čeprav gre za isto storitev, jo ljudje iščejo na drugačen način. S pomočjo optimizacije spletne strani tako poskrbimo, da bodo spletno stran ljudje našli ne glede na to, katero izmed teh dnev besed vpišejo v iskalnik. Menjava gum Celje vam ponujajo na veliko različnih točkah. V nadaljevanju bomo pregledali katero ponudbo najboljšega ponudnika pri menjavi, primerjali njihovo delo z ostalimi in vam pomagali pri vaši izbiri.

Menjava pnevmatik Celje
Menjava pnevmatik Celje

Menjava pnevmatik Celje ni zgolj točka, kjer vaše pnevmatike zamenjajo. Na kvalitetnem servisu morajo zagotoviti tudi nekatere druge pomembne elemente, ki jih pri menjavi lahko hitro spregledate. Ena izmed najmanjših in zelo pomembnih je ventilček. Ventilček je pri menjavi pnevmatik Celje potrebno preveriti in ga po potrebi zamenjati. V kolikor ventilčka, ki je obrabljen ne boste zamenjali, boste morali večkrat preveriti tlak vpnevmatikah in po potrebi le te napolniti na primerno vrednost.

Pri menjavi pnevmatik Celje je izjemo pomembno tudi centriranje pnevmatik. V primeru, da guma ne bo pravilno “obtežena” boste pri vožnji to tudi občutili. Podjetja, ki se v Celju ukvarjajo z menjavo pnevmatik vam nudijo različne možnosti. Po pregledu smo se odločili, da izpostavimo podjetje Avtotehnika Celje, ki vam ponuja menavo gum po princupu naročanja. Pri večini ostalih ponudbikov se ni potrebno naročati, kar pomeni, da lahko v koloni z svojim vozilom čakate tudi po dve uri. V Avtotehniki Celje vam za menjavo gum Celje ne bo potrebno čakati, saj boste dobili uro ob kateri boste na vrsti. Tako se boste zgolj pripeljali in zamenjali svoje gume.

Menjava pnevmatik
Menjava pnevmatik

Druga prednost, ki jo v podjetju nudijo je shranjevanje pnevmatik. V kolikor imate prostorske težave z shranjevanjem pnevmatik, vam lahko v podjetju Avtotehnika Celje pnevmatike hranijo skozi celotno leto. Tako vam jih ne bo potrebno prelagati iz avta v klet.

Tretja prednost, ki jo nudijo pa je širok nabor pnevmatik. V kolikor pri menjavi pnevmatik ugotovijo, da vaše pnevmatike niso več primerne za uporabo (poškodba, obraba, …) vas o tem opozorijo. Da boste svojo težavo hitro rešili vam ponujajo širok nabor pnevmatik različnih proizvajalcev. Prepričani samo, da bodo na zalogi imeli pnevmatike, ki so za vas primerne.

Za vse ostale vprašanja v zvezi z menjavo pnevmatik Celje se lahko obrnete na podjetje Avtotehnika Celje preko kontaktnih informacij.

Rezervirajte si svoj termin za premontažo in uravnoteženje pnevmatik!

T 03/42 63 314
M 031/605 671
E servis@avtotehnika-celje.si

Potrebujete nasvet ob nakupu pnevmatik?

T 03/42 63 318
M 031/605 672
E nd@avtotehnika-celje.si

Vabimo vas, da si ogledate tudi ostale naše članke z naslovi: