Menjava gum Kranj

Menjava gum Kranj je aktualna tematika za vse tiste, ki si želite menjati pnevmatike na svojem prevoznem sredstvu. To pa bi radi opravili v okolici Kranja. Naj vas razveselimo, da je že nekaj let mogoče opraviti menjavo gum Kranj v podjetju Avtotehna VIS. Ponujajo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve, po želji pa tudi strokovno optiko vozil. 

Če želite o menjavi gum Kranj izvedeti še več informacij, vas vljudno pozivamo, da nadaljujete z branjem. Zagotavljamo vam, da boste izvedeli koristne informacije o tej tematiki.

Mojstri iz Kranja

Menjava pnevmatik nekaterim ljudem že od nekdaj predstavlja precej veliko težavo oziroma neodložljivo breme,  zato se velikokrat odločijo, da bodo to storitev prepustili mojstrom iz Kranja. Tam izkušena ekipa mehanikov brez težav opravi menjavo na vašem avtomobilu. Poleg tega pa vam strokovno usposobljeni svetovalci in prodajalci lahko pomagajo pri izbiri najbolj optimalno ustreznih pnevmatik in platišč za vaše vozilo. Naj še dodamo, da lahko v omenjenem podjetju izbirate med številnimi kvalitetnimi pnevmatikami in platišči vodilnih proizvajalcev. Med drugim lahko v njihovi ponudbi zasledite naslednje gume znamk: Sava, Barum, Fulda, Dunlop, Semperit, Michelin, Bridgestone, Point S, Toyo, Imperial, Kumho, Continental in še nekatere druge. Hkrati pa vam nudijo še originalna platišča znamk Chevrolet, Opel, Citroen in Peugeot. 

hotel gum - Menjava gum Kranj

Tako pnevmatike kot tudi platišča lahko pri njih kupite po ugodnih cenah. Kar nekajkrat letno pa organizirajo tudi različne akcije, tako da so cene še toliko bolj nizke. Naj še poudarimo, da so del izjemne akcijske ponudbe tudi pnevmatike Goodyear. Te so nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov avtomobilističnih revij ADAC Motorwelt, Auto motor und sport, Auto Zeitung, ÖAMTC in tudi Auto Bild. Ko boste na vašem vozilu uspešno opravili menjavo gum, vam svetujemo, da poskrbite še za čim bolj ustrezno skladiščenje pnevmatik. Predlagamo vam, da jih pustite kar v skladišču Avtotehne VIS, kjer imajo prav posebno urejen (temen in ohlajen) prostor.

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *