Malo rabljena vozila

Malo rabljena vozila lahko sedaj kupite tudi v Avtotehni VIS! Pri njih imajo skozi celo leto na voljo malo rabljena vozila, ki so stara manj kot dve leti in imajo še veljavno tovarniško garancijo. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Testna vozila 

Že na začetku naj omenimo, da so v kategoriji malo rabljena vozila tudi testna vozila tistih znamk, ki jih zastopajo v podjetju. Na tem mestu zato lahko omenimo, da so v Avtotehni VIS že vrsto let pooblaščeni prodajalci (in tudi serviserji) za ta vozila: Citroen, Peugeot in Opel. Kadarkoli si lahko na njihovi spletni strani ogledate ponudbo malo rabljena vozila. Če kliknete na posamezno vozilo, pa se vam bo prikazalo še več fotografij in osnovni podatki za posamezni jekleni konjiček.

skupina vozil - Malo rabljena vozila

Center rabljenih vozil 

Naj še omenimo, da lahko malo rabljena vozila najdete v Centru rabljenih vozil Avtotehne VIS. Tam imajo na voljo širok izbor različnih modelov rabljenih jeklenih konjičkov vseh blagovnih znamk. Prevozna sredstva so skrbno pregledana, servisirana in posledično tudi tehnično brezhibna. Ste vedeli, da je na voljo tudi 60 mesečno jamstvo? To je izredno pomemben podatek, saj jamstvo vključuje (v primeru okvar) številne brezplačne storitve. Če boste kupovali nov ali rabljen jekleni konjiček, potem vam svetujemo, da se za pomoč in nasvet obrnete na strokovnjake iz omenjenega podjetja.

avtotehna vis - Malo rabljena vozila

Strokovnjaki vam lahko pomagajo tako pri nakupu rabljenega kot tudi pri nakupu novega, osebnega ali gospodarskega prevoznega sredstva. Zagotavljamo vam, da se lahko vedno zanesete na njih, saj vam bodo podali najbolj strokovno razlago! To pa so potrdili tudi številni potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel v letih 2018/2019 in 2020/2021 1. mesto za najvišjo kakovost storitev. To je res veliko priznanje, s katerim se podjetje in njihova ekipa lahko pohvali!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)