Dacia sandero - rabljena vozila

Dacia sandero

Za nakup novega vozila dacia sanderovam predlagamo, da se oglasite pri prodajalcu in preverite ugodne možnosti financiranja. Kot eden izmed najbolj zanimivih modelov dacie, je sandero nedvomno zanima izbira za tiste ljudi, ki bi se radi vozili v udobnem terenskem vozilu. Začetna cena je 8100 in se razlikuje glede na opremo, ki jo želite imeti v vozilu. Prednost nove dacie sandero je še privljačnejši dizajn, prostornina in nova oprema nad katero boste nedvomno presečeneni. Z medosno razdaljo 2589 mm in skupno dolžina 5069mm omogoča udobno vožnjo. Vozilo vam je na voljo v bencinski in dizelski izvedbi, ter bencinski izvedbi z tovarniško vgrajenim plinom. Avtomobil lahko izbirate med različnimi različicami glede na vaš okus in potrebe. Med drugim lahko izbirate med modeli Ambiance, Laureate, freedom… Pojdite korak dlje in rezervirajte testno vožnjo oz. pošljite prošnjo za popvpraševanje.

Dacia Sandero
Dacia sandero

Dacia sandero – rabljeno vozilo

Dacia sandero rabljeno vozilo vam je na voljo, po ugodni ceni na predhodno priloženi povezavi. Rabljeno vozilo si lahko ogledate v salonu podjetja, kjer boste izbirali tudi med novim avtomobilom Dacia sandero. V kolikor se niste odločili za nov avtomobil in vam je pri srcu raje dacia sandero kot rabljeno vozilo, preverite ponudbo.

 

 

Preberite več o rabljenih vozilih v članku, ki smo ga pripravili posebej za vas. Vse informacije o rabljenih vozilih na enem mestu!

Prav tako pa si lahko pogledate, kje so najboljše lokacije za nakup rabljenega vozila v celju! Preverite najboljše ugodnosti, ki jih nudijo lokalni prodajalci, vse od financiranja avtomobilov, do 12 mesečnih garancij na skoraj vsa rabljena vozila, prav tako pa preverite kako poteka testiranje vozila po 103. točkah testiranja!

Za še več vsebine o rabljenih vozilih, servisiranju in vseh ostalih informacijah pa vas vabimo, da obiščete naš blog, na katerem se nahaja ogromno koristnih informacij, ki vam bodo še kako prišle prav, ko boste izbirali svoje vozilo!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)