Avto servis Celje

Avto servis Celje ponuja servisne storitve, ki so ustvarjene posebej za vaš jekleni konjiček. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še veliko več informacij, ki so povezane s tematiko avto servis Celje. Prijazno vas vabimo da nadaljujete z branjem. 

Ponudbe avto servis Celja

V kolikor vaš Renault potrebuje servisni pregled, popravilo, redno vzdrževanje ali pa pripravo na tehnični pregled, potem bo avto servis Celje pravi naslov za vas. Pri njih so namreč pripravili prav posebne ugodnosti in pogodbe za vas. Na voljo vam je vzdrževanje brez naročanja, kar pomeni, da lahko servis opravite še toliko bolj enostavno. Ukvarjajo se z vzdrževalnimi pregledi, menjavo pnevmatik, zavor, olj, z izpušnimi sistemi, amortizerji, polnjenjem in popravilom klimatskih naprav, dodatno opremo, akumulatorji in še z ostalimi storitvami. Najboljše je to, da vas bodo ob vašem prihodu z ali brez naročanja takoj sprejeli, imeli boste neposreden kontakt z vašim mehanikom svetovalcem, ponujajo vam paketne cene, ki zagotavljajo pregledno in jasno ponudbo brez presenečenj. Poleg vsega naštetega so vam na voljo tudi brezplačni predračuni ob vaši zahtevi, originalni nadomestni deli, ki jih odlikuje enoletna garancija konstruktorja na dele in delo ter podaljšan delovni čas na 6 dni v tednu. Na voljo so vam še tako imenovana karoserijska popravila za svetila, odbijače, praske, ključavnice ali pa za vetrobransko steklo.

 storitve - Avto servis Celje

Enoletna garancija za vse dele in delo

Avto servis Celje poskrbi zares za vse! Če vaš jekleni konjiček potrebuje ličarsko ali pa kleparsko popravilo, potem vam ponujajo kakovostna karoserijska popravila. V podjetju so namreč zaposleni specializirani karoseristi, ki vam popravijo vetrobransko steklo v zelo kratkem času (manj kot eni uri). Mimo grede vam bodo tudi zamenjali vaše luči, žaromete, pokrove motorja, odbijače, ogledala, blatnike, ključanice, drobne poškodbe na karoseriji in drugo. Naj poudarimo, da vam lahko dodatno opremo namestijo v manj kot 24 urah! Na voljo je še sistematična ponudba nadomestnega vozila, popravilo vetrobranskega stekla brez naročanja, enoletna garancija po vsej državi za dele in delo, uporaba okolju prijaznih barv in še recikliranje odpadkov idr. Zaposleni bodo brez težav prevzeli vaše administrativne formalnosti, kontrolo opravljenih del, držali se bodo predračunov in vas bodo v primeru dodatnih potrebnih del o tem tudi sistematično obveščali. Nazadnje naj še poudarimo, da ponujajo pranje vašega vozila pri vseh posegih na karoseriji (to je več kot ena ura dela, razen pri steklenih delih). 

garancija - Avto servis Celje

Vaš avtomobil bo kot nov po popravilu

Vedno so vam na voljo za opravilo lakiranja karoserije. Vaš jekleni konjiček bo kot nov po popravilu ali pa zaščiti karoserije. Z originalno dodatno opremo Renault pa lahko prilagodite ali opremite vaše prevozno sredstvo popolnoma po lastnih željah. Svetujemo vam, da se odločite za popolno varnost in učinkovitost vašega avtomobila. Zaščitite učinkovitost ter podaljšajte brezskrbnost! Odkrijete lahko vse prednosti originalnih nadomestnih delov, ki jih bodo v vaš avtomobil vgradili v avto servisu Celje. Z ugodnimi cenami paketov Motrio boste tudi zmanjšali stroške vzdrževanja svojega vozila, starejšega od 6 let, ob tem pa boste še ohranili kakovostne storitve. 

servicing - Avto servis Celje

Kot smo že omenili, za vse znamke vozil ponujajo tudi menjavo pnevmatik. Zakonsko je namreč predpisano, da morajo od 15. novembra imeti vsa vozila »zimsko obutev«. Velikokrat pa se zgodi, da se voznik za menjavo gum odloči tudi zaradi drugih razlogov. Med njimi so največkrat naslednji razlogi: pretirana obraba, poškodbe ali kaj drugega. Naj še enkrat poudarimo, da je uporaba zimskih pnevmatik v Sloveniji po zakonu določena od 15. novembra pa do 15. marca. Za najboljšo varnost pa je v prometu priporočeno letne pnevmatike zamenjati takrat, ko temperature padejo pod 7 °C. V podjetju Avtotehnika Celje vam lahko kadarkoli opravijo menjavo gum Celje. Poleg vseh ostalih storitev, vam torej ponujajo še kakovostne Motrio gume, ki se ponašajo s številnimi prednostmi (odlično razmerje med kvaliteto in ceno, konkurenčne cene, vse Motrio gume so proizvedene v Evropski Uniji). Obiščite avto servis Celje tudi vi in si zagotovite kvalitetne storitve ter vzdrževanje vozila!

Preberite tudi:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)